Žuvis, kepta sluoksniuotos tešlos kepiniuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Žuvis, kepta sluoksniuotos tešlos kepiniuose

Žuvyje yra daug vitaminų, todėl ji būtina kiekvieno žmogaus mityboje. Šis receptas padės paįvairinti klasikinį paruošimą ir papildys jūsų kulinarinę taupyklę nauju žuvies patiekalo variantu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis, kepta sluoksniuotos tešlos kepiniuose Žingsnis 1
Saulėgrąžų aliejuje pakepinkite svogūno ir paprikos kubelius. Tada sudėkite pomidorų kubelius ir toliau kepkite. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol išgaruos skysčio perteklius.

Žingsnis 2

Žuvis, kepta sluoksniuotos tešlos kepiniuose Žingsnis 2
Į atskirą dubenį sudėkite daržoves, suberkite susmulkintą tuną, supjaustytus kiaušinius ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Žuvis, kepta sluoksniuotos tešlos kepiniuose Žingsnis 3
Tešlą šiek tiek iškočiokite, kad gautųsi stačiakampis, ir lengvai subadykite šakute. Paskirstykite įdarą 1 cm nuo krašto. Ant viršaus uždėkite tą patį tešlos lakštą ir šakute sulipdykite kraštus. Taip pat pabadykite tešlos viršų. Apšlakstykite pienu. Pašaukite į įkaitintą orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos