Publikavimo data: 2024-06-15
Žuvis, kepta sluoksniuotos tešlos kepiniuose
Žuvyje yra daug vitaminų, todėl ji būtina kiekvieno žmogaus mityboje. Šis receptas padės paįvairinti klasikinį paruošimą ir papildys jūsų kulinarinę taupyklę nauju žuvies patiekalo variantu.
Žingsnis 1
Saulėgrąžų aliejuje pakepinkite svogūno ir paprikos kubelius. Tada sudėkite pomidorų kubelius ir toliau kepkite. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol išgaruos skysčio perteklius.
Žingsnis 2
Į atskirą dubenį sudėkite daržoves, suberkite susmulkintą tuną, supjaustytus kiaušinius ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Tešlą šiek tiek iškočiokite, kad gautųsi stačiakampis, ir lengvai subadykite šakute. Paskirstykite įdarą 1 cm nuo krašto. Ant viršaus uždėkite tą patį tešlos lakštą ir šakute sulipdykite kraštus. Taip pat pabadykite tešlos viršų. Apšlakstykite pienu. Pašaukite į įkaitintą orkaitę 30 minučių.
Kategorijos