Žuvis, marinuota svogūnuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Žuvis, marinuota svogūnuose

Marinuota žuvis duete su virtomis bulvėmis bus geras šventinio stalo užkandis. Ją galima patiekti iš karto po gaminimo arba palikti stiklainiuose žiemai. Tinkamai paruošta žuvis po kelių savaičių įgauna visiškai kitokį skonį ir tampa minkštesnė. Šiame recepte kaip marinatą žuviai siūlome naudoti augalinį aliejų, actą, svogūnus, lauro lapą, krapus ir pipirus.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis, marinuota svogūnuose Žingsnis 1
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Žuvis, marinuota svogūnuose Žingsnis 2
Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Žuvis, marinuota svogūnuose Žingsnis 3
Supilkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir prieskonių. Užvirinkite ir virkite 4-5 minutes. Supilkite actą ir nukelkite puodą nuo viryklės.

Žingsnis 4

Žuvis, marinuota svogūnuose Žingsnis 4
Į gilų indą sudėkite svogūnus, smulkintus krapus ir žuvį. Užpilkite marinatu ir palikite bent 2 valandoms.

Žingsnis 5

Žuvis, marinuota svogūnuose Žingsnis 5
Paruoštą žuvį patiekite su marinuotais svogūnais ir šviežiais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos