Žuvis pitoje. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Žuvis pitoje.

Šį patiekalą paruošite labai greitai. Tačiau jis būna sotus ir neįtikėtinai skanus. Žuvies žinovai mane supras.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
19 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Žuvis pitoje. Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite varškę su žalumynais.

Žingsnis 2

Žuvis pitoje. Žingsnis 2
Sūdytą žuvį supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Žuvis pitoje. Žingsnis 3
Aptepkite pitą varškės įdaru ir žolelėmis.

Žingsnis 4

Žuvis pitoje. Žingsnis 4
Ant įdaro sudėkite žuvies gabalėlius, žoleles ir labai plonais griežinėliais supjaustytą agurką.

Žingsnis 5

Žuvis pitoje. Žingsnis 5
Susukite pitą į glaudų ritinėlį.

Žingsnis 6

Žuvis pitoje. Žingsnis 6
Supjaustykite porcijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos