Žuvis pitos duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Žuvis pitos duonoje

Šio recepto žuvis gaunasi labai skani. Pita sugeria žuvies sultis ir tampa minkšta. Galite valgyti be garnyro arba su daržovių salotomis, nes pita patiekalą padaro labai sotų. Patiekite karštą!
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Žuvis pitos duonoje Žingsnis 1
Išvalykite žuvį, nupjaukite galvą ir pelekus. Įtrinkite druska ir prieskoniais.

Žingsnis 2

Pomidorą supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Žuvis pitos duonoje Žingsnis 3
Aptepkite pitos duoną majonezu.

Žingsnis 4

Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 5

Žuvis pitos duonoje Žingsnis 5
Žuvies karkasą dėkite ant pitos vidurio. Į pilvo vidų įdėkite nedidelius gabalėlius sviesto, tada krapų ir pomidorų.

Žingsnis 6

Žuvis pitos duonoje Žingsnis 6
Žuvį suvyniokite į pitą taip, kad pita uždengtų žuvį iš visų pusių. Pakartokite su antrąja skerdiena.

Žingsnis 7

Žuvis pitos duonoje Žingsnis 7
Suvyniokite žuvies pitą į foliją, dėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 50-60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos