Publikavimo data: 2025-08-17
Žuvis pitos duonoje
Šio recepto žuvis gaunasi labai skani. Pita sugeria žuvies sultis ir tampa minkšta. Galite valgyti be garnyro arba su daržovių salotomis, nes pita patiekalą padaro labai sotų. Patiekite karštą!
Žingsnis 1
Išvalykite žuvį, nupjaukite galvą ir pelekus. Įtrinkite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 2
Pomidorą supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Aptepkite pitos duoną majonezu.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 5
Žuvies karkasą dėkite ant pitos vidurio. Į pilvo vidų įdėkite nedidelius gabalėlius sviesto, tada krapų ir pomidorų.
Žingsnis 6
Žuvį suvyniokite į pitą taip, kad pita uždengtų žuvį iš visų pusių. Pakartokite su antrąja skerdiena.
Žingsnis 7
Suvyniokite žuvies pitą į foliją, dėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 50-60 minučių.
Kategorijos