Žuvis pitos duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Žuvis pitos duonoje

Virta žuvis pitos duonoje kaip atskiras patiekalas, skanus ir sveikas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Žuvis pitos duonoje Žingsnis 1
Paimkite maždaug 25x25 dydžio pitą ir išdėliokite įdarą: pirmiausia pomidorą.

Žingsnis 2

Žuvis pitos duonoje Žingsnis 2
Tada žuvį pamerkite į padažą. Ant viršaus užpilkite dar 1 valgomąjį šaukštą padažo, kad būtų sultinga.

Žingsnis 3

Žuvis pitos duonoje Žingsnis 3
Pradėkime jį lankstyti į voką.

Žingsnis 4

Žuvis pitos duonoje Žingsnis 4
Tada sumaišykite grietinę ir sūrį, tolygiai paskirstykite ant voko ir 30 minučių pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos