Žuvis po marinatu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Žuvis po marinatu

Greitos ir skanios vakarienės ar pietų receptas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Žuvis po marinatu Žingsnis 1
Porą minučių pakepinkite svogūną su tarkuota morka.

Žingsnis 2

Žuvis po marinatu Žingsnis 2
Į kepimo formą sudėkite porcijomis supjaustytą žuvį (aš naudojau rausvąją lašišą).

Žingsnis 3

Žuvis po marinatu Žingsnis 3
Atskirai sumaišykite grietinę ir garstyčias.

Žingsnis 4

Žuvis po marinatu Žingsnis 4
Ant žuvies uždėkite apkeptą svogūną ir morką.

Žingsnis 5

Žuvis po marinatu Žingsnis 5
Supilkite grietinės padažą ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos