Publikavimo data: 2024-06-15
Žuvis pomidorų padaže slėginiame puode
Žuvies virimas slėginiame puode yra labai paplitęs būdas. Žuvis ant daržovių "pagalvės" yra dietinis patiekalas. Įpylus minimalų kiekį vandens, produktai troškinami savo sultyse. Žuvis gaunasi išmirkyta ir sultinga. Gaminimas trunka ne ilgiau kaip 20 minučių.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite. Į greitpuodį įpilkite saulėgrąžų aliejaus, sluoksniais išdėliokite svogūnus ir morkas, tada žuvį ir vėl daržoves.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: sumaišykite pomidorų pastą, actą, vandenį, druską ir cukrų pagal skonį. Maišykite, kol pomidorų pasta ištirps. Tolygiai užpilkite ant žuvies, įberkite pipirų grūdelių ir lauro lapų. Troškinkite 15 minučių slėginėje keptuvėje ir leiskite prisitraukti.
Kategorijos