Žuvis pomidorų padaže slėginiame puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Žuvis pomidorų padaže slėginiame puode

Žuvies virimas slėginiame puode yra labai paplitęs būdas. Žuvis ant daržovių "pagalvės" yra dietinis patiekalas. Įpylus minimalų kiekį vandens, produktai troškinami savo sultyse. Žuvis gaunasi išmirkyta ir sultinga. Gaminimas trunka ne ilgiau kaip 20 minučių.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis pomidorų padaže slėginiame puode Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite. Į greitpuodį įpilkite saulėgrąžų aliejaus, sluoksniais išdėliokite svogūnus ir morkas, tada žuvį ir vėl daržoves.

Žingsnis 2

Žuvis pomidorų padaže slėginiame puode Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: sumaišykite pomidorų pastą, actą, vandenį, druską ir cukrų pagal skonį. Maišykite, kol pomidorų pasta ištirps. Tolygiai užpilkite ant žuvies, įberkite pipirų grūdelių ir lauro lapų. Troškinkite 15 minučių slėginėje keptuvėje ir leiskite prisitraukti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos