Publikavimo data: 2024-06-15
Žuvis portugališko alaus tešloje
Pagal šį receptą galite ruošti bet kokią nedidelę žuvį: žiobrius, sardines, šprotus, su kuriais nenorite ilgai vargti. Alaus tešla suteiks aitrią tekstūrą ir įdomų skonį.
Žingsnis 1
Neišdarinėdami žuvies įberkite druskos ir žolelių. Palikite 10 minučių pastovėti ir nusausinkite skystį.
Žingsnis 2
Į alų įberkite žiupsnelį druskos, išmaišykite iki putų ir maišydami pamažu supilkite į miltus.
Žingsnis 3
Kiekvieną žuvį iš eilės pamerkite į tešlą ir sudėkite į keptuvę vienu sluoksniu labai arti viena kitos.
Žingsnis 4
Kepkite, kol viena pusė taps auksinė (apie 10 minučių).
Žingsnis 5
Tada visą "žuvies blyną" iš karto apverskite ir maždaug tiek pat laiko kepkite iš kitos pusės.
Kategorijos