Žuvis portugališko alaus tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Žuvis portugališko alaus tešloje

Pagal šį receptą galite ruošti bet kokią nedidelę žuvį: žiobrius, sardines, šprotus, su kuriais nenorite ilgai vargti. Alaus tešla suteiks aitrią tekstūrą ir įdomų skonį.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.42/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis portugališko alaus tešloje Žingsnis 1
Neišdarinėdami žuvies įberkite druskos ir žolelių. Palikite 10 minučių pastovėti ir nusausinkite skystį.

Žingsnis 2

Žuvis portugališko alaus tešloje Žingsnis 2
Į alų įberkite žiupsnelį druskos, išmaišykite iki putų ir maišydami pamažu supilkite į miltus.

Žingsnis 3

Žuvis portugališko alaus tešloje Žingsnis 3
Kiekvieną žuvį iš eilės pamerkite į tešlą ir sudėkite į keptuvę vienu sluoksniu labai arti viena kitos.

Žingsnis 4

Žuvis portugališko alaus tešloje Žingsnis 4
Kepkite, kol viena pusė taps auksinė (apie 10 minučių).

Žingsnis 5

Žuvis portugališko alaus tešloje Žingsnis 5
Tada visą "žuvies blyną" iš karto apverskite ir maždaug tiek pat laiko kepkite iš kitos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos