Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvis su bruknėmis ir obuoliais
Tai autorinis patiekalas pagal mano tėčio receptą. Sultingos žuvies, bulvių, spanguolių, obuolių ir švelnaus padažo derinys nepaliks abejingų. Išbandykite!
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas ir sūrį stambia tarka, svogūną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Žuvį įdarykite spanguolėmis, obuoliais, dalimi morkos ir svogūno.
Žingsnis 3
Padėkite žuvį ant folijos ir apšlakstykite šaukšteliu saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 4
Žuvį užpilkite grietinės ir garstyčių padažu ir pabarstykite sūriu.
Žingsnis 5
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite prie žuvies.
Žingsnis 6
Bulves ir žuvį užpilkite likusiu saulėgrąžų aliejumi, sudėkite likusias morkas ir užklijuokite foliją. Jei reikia, pagardinkite druska.
Žingsnis 7
Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C temperatūros ir pašaukite žuvį į ją valandai.
Kategorijos