Žuvis su karamelizuotu moliūgu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Žuvis su karamelizuotu moliūgu

Jau seniai turėjau mintį pagaminti karamelizuotą žuvį. Dabar pagaliau ją įgyvendinau. Pasirinkta žuvis buvo kupranugaris, bet galite naudoti bet kokią kitą žuvį, kuri neturi daug kaulų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis su karamelizuotu moliūgu Žingsnis 1
Žuvį 20 minučių virkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 2

Žuvis su karamelizuotu moliūgu Žingsnis 2
Moliūgą supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Žuvis su karamelizuotu moliūgu Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite sviestą ir cukranendrių cukrų ir karamelizuokite moliūgą.

Žingsnis 4

Žuvis su karamelizuotu moliūgu Žingsnis 4
Žuvį sudėkite į lėkštę, ant viršaus uždėkite karamelizuotą moliūgą. Papuoškite patiekalą petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos