Žuvis su svarainiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Žuvis su svarainiais

Troškinti svarainiai su žuvimi bus gurmaniškas patiekalas. Receptui naudojama karpinių šeimos upinė žuvis karpis arba sidabrinis karšis. Cidonijas taip pat galima ruošti su karpiu ar lašiša. Jei žuvį ruošite sveiką, išvalę ją dažnai įpjaukite skerdenos šonus. Taip kepant suminkštės žuvies kaulai. Prieš pirkdami šviežią arba atšaldytą karšį, prisiminkite bendrąsias žuvų atrankos taisykles. Ant skerdenos neturi būti jokių defektų, taip pat gleivių ar išdžiūvusių dalių.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis su svarainiais Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus ir svarainius. Paruoškite keptuvę, įpilkite į ją šiek tiek augalinio aliejaus, pastatykite ant vidutinės ugnies ir įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir lengvai pakepinkite, kol taps permatomi. Tada sudėkite svarainius ir retkarčiais pamaišydami kepkite 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Žuvis su svarainiais Žingsnis 2
Žuvį troškinkite su svarainiais ir svogūnais. Žuvį sudėkite ant svogūnų ir svarainių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Tada supilkite vandenį. Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite žuvį ant silpnos ugnies 10-15 minučių, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos