Publikavimo data: 2024-06-23
                Žuvis su vaisių ir daržovių įdaru
                                
                    Šiam receptui paruošti reikia laiko. Tačiau rezultatas to vertas, nes liksite patenkinti šios žuvies aromatu ir skoniu. Patiekalas papuoš bet kokį šventinį stalą.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite kubeliais.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Žuvį įdarykite morkomis, svogūnais, džiovintomis slyvomis ir obuoliais, jei reikia, pabarstykite pipirais ir druska bei užpilkite grietine.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Palikite žuvį apatinėje šaldytuvo lentynoje marinuotis valandą.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Sudėkite žuvį į kepimo rankovę ir dėkite į orkaitę kepti valandą 220 °C temperatūroje.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos