Publikavimo data: 2025-08-17
Žuvis tešloje
Mėgstame žuvį tešloje. Ir vaikas ją valgo su malonumu. Kepimui imu bet kokios baltos žuvies filė briketuose. Dažnai turiu menkės arba juodadėmės menkės. Supjaustau ją kepsneliais, apvolioju tešloje ir dedu į keptuvę!
Žingsnis 1
Žuvies filė supjaustykite kepsniais arba gabalėliais. Šiek tiek pasūdykite.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Paimkite 2 kiaušinius ir majonezą. Kiaušinius ir majonezą suplakite plaktuvu, įberkite šiek tiek druskos.
Žingsnis 3
Kiekvieną žuvies gabalėlį apvoliokite miltuose, tada panardinkite į tešlą.
Žingsnis 4
Dėkite ant keptuvės, pateptos augaliniu aliejumi.
Žingsnis 5
Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos