Žuvys po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Žuvys po kailiu

Sultinga, aromatinga žuvis su daržovėmis, pagardinta sūrio plutele. Tokią žuvį galima patiekti ir prie šventinio stalo, ir prie šeimos vakarienės. Šiam receptui galite naudoti bet kokią raudonąją žuvį: rausvąją, kuoją, sidabrinę, sidabrinę lašišą ar šlakį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvys po kailiu Žingsnis 1
Žuvies filė dėkite ant kepimo skardos oda į apačią. Apšlakstykite majonezu, kad žuvis būtų sultingesnė. Švelniai pagardinkite druska, pipirais ir citrinos žievele. Galite naudoti žuvies prieskonius.

Žingsnis 2

Žuvys po kailiu Žingsnis 2
Kiekvieną filė aptepkite plonais svogūnų žiedais, smulkintomis žolelėmis ir ant viršaus uždėkite plonus pomidorų griežinėlius. Dėkite į 180 °C įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Žingsnis 3

Žuvys po kailiu Žingsnis 3
Išimkite žuvį, pabarstykite tarkuotu sūriu ir dėkite atgal į orkaitę. Kepkite, kol sūris išsilydys ir paruduos, tai užtruks dar 10-12 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos