Žuvys po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Žuvys po kailiu

Tai neįprastas žuvies patiekalas. Taip ji būna minkšta ir sultinga.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Žuvys po kailiu Žingsnis 1
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Žuvys po kailiu Žingsnis 2
Ant viršaus sudėkite žuvį, pasūdykite ir pagardinkite mėgstamais prieskoniais.

Žingsnis 3

Žuvys po kailiu Žingsnis 3
Ant žuvies viršaus uždėkite pomidorų ir pabarstykite bazilikais.

Žingsnis 4

Žuvys po kailiu Žingsnis 4
Aptepkite grietine, ant viršaus užberkite sūrio, pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos