Publikavimo data: 2024-03-23
Actas ir vanduo be mėsos
Okroška - populiariausias ir lengviausiai paruošiamas patiekalas vasaros sezono metu. Šaltas užkandis be mėsos tinka pietums, vakarienei ir užkandžiams. Gaivus, ryškus patiekalas, mažai kaloringas, turintis daug vitaminų. Paruošti "Okroshka" užtruks mažiausiai laiko, džiugins visą šeimą savo sodriu skoniu ir puikiai numalšins troškulį karštomis vasaros dienomis.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves ir kiaušinius. Bulves supjaustykite mažais kubeliais, kiaušinius susmulkinkite peiliu arba sutarkuokite.
Žingsnis 2
Agurkus ir ridikėlius supjaustykite nedideliais gabalėliais, žoleles susmulkinkite. Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į salotinę su bulvėmis ir kiaušiniais.
Žingsnis 3
Paimkite 2-3 stiklines šalto virinto vandens, įpilkite acto ir išmaišykite. Užpilkite okrošką acto vandeniu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite paruoštą patiekalą.
Kategorijos