Actas ir vanduo be mėsos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Actas ir vanduo be mėsos

Okroška - populiariausias ir lengviausiai paruošiamas patiekalas vasaros sezono metu. Šaltas užkandis be mėsos tinka pietums, vakarienei ir užkandžiams. Gaivus, ryškus patiekalas, mažai kaloringas, turintis daug vitaminų. Paruošti "Okroshka" užtruks mažiausiai laiko, džiugins visą šeimą savo sodriu skoniu ir puikiai numalšins troškulį karštomis vasaros dienomis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Actas ir vanduo be mėsos Žingsnis 1
Išvirkite bulves ir kiaušinius. Bulves supjaustykite mažais kubeliais, kiaušinius susmulkinkite peiliu arba sutarkuokite.

Žingsnis 2

Actas ir vanduo be mėsos Žingsnis 2
Agurkus ir ridikėlius supjaustykite nedideliais gabalėliais, žoleles susmulkinkite. Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į salotinę su bulvėmis ir kiaušiniais.

Žingsnis 3

Actas ir vanduo be mėsos Žingsnis 3
Paimkite 2-3 stiklines šalto virinto vandens, įpilkite acto ir išmaišykite. Užpilkite okrošką acto vandeniu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite paruoštą patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos