Okra ant kefyro receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Okra ant kefyro receptas

Okroška kilo iš vieno paprasto patiekalo, kuris net neturėjo konkretaus pavadinimo. Jam paruošti buvo imami ridikėliai ir svogūnai, supjaustomi ir užpilami rūgpieniu. O okroška, kurią žinome, atsirado pasitelkus burlakus, kurie vakarieniavo su vobla ir rūgpieniu. Jų dantų būklė palikdavo daug vilčių, todėl voblą jie mirkydavo kvase. Vėliau į kisielių buvo pridėta daržovių, ir pamažu šis patiekalas įgavo mums pažįstamą sudėtį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Kiaušiniai, Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Okra ant kefyro receptas Žingsnis 1
Nuplaukite ir išvirkite bulves, o atvėsusias nulupkite. Išvirkite ir nulupkite kiaušinius. Bulves, kiaušinius, dešrą ir agurkus supjaustykite kubeliais. Nuplaukite svogūną ir krapus ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Okra ant kefyro receptas Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus dideliame dubenyje arba puode. Įpilkite grietinės ir druskos.

Žingsnis 3

Okra ant kefyro receptas Žingsnis 3
Užpilkite sriubą kefyru ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos