Publikavimo data: 2024-03-23
Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra
Klasikinis greitas vasaros užkandis - okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra. Šį tradicinį rusų patiekalą galima paruošti įvairiais būdais, o derinant skirtingus ingredientus atsiranda naujų skonių. Vienas populiariausių šios serijos patiekalų yra okroška su virta dešra. Bulvių, agurkų, ridikų ir žalumynų sudėtyje - žmogaus organizmui naudingų medžiagų lobynas.
Žingsnis 1
Ridikėlius smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite agurką.
Žingsnis 3
Paimkite žalumynus ir juos smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Virtą dešrą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Išvirkite bulves.
Žingsnis 6
Vištienos kiaušinius išvirkite.
Žingsnis 7
Supjaustyti vištienos kiaušiniai.
Žingsnis 8
Virtas bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 9
Sumaišykite visus ingredientus dubenyje.
Žingsnis 10
Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite majonezo ir vandens. Okroška paruošta!
Kategorijos