Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra

Klasikinis greitas vasaros užkandis - okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra. Šį tradicinį rusų patiekalą galima paruošti įvairiais būdais, o derinant skirtingus ingredientus atsiranda naujų skonių. Vienas populiariausių šios serijos patiekalų yra okroška su virta dešra. Bulvių, agurkų, ridikų ir žalumynų sudėtyje - žmogaus organizmui naudingų medžiagų lobynas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra Žingsnis 1
Ridikėlius smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite agurką.

Žingsnis 3

Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra Žingsnis 3
Paimkite žalumynus ir juos smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 4

Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra Žingsnis 4
Virtą dešrą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 5

Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra Žingsnis 5
Išvirkite bulves.

Žingsnis 6

Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra Žingsnis 6
Vištienos kiaušinius išvirkite.

Žingsnis 7

Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra Žingsnis 7
Supjaustyti vištienos kiaušiniai.

Žingsnis 8

Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra Žingsnis 8
Virtas bulves supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 9

Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra Žingsnis 9
Sumaišykite visus ingredientus dubenyje.

Žingsnis 10

Okroška ant vandens ir majonezo su virta dešra Žingsnis 10
Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite majonezo ir vandens. Okroška paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos