Publikavimo data: 2024-03-23
Acto ir vandens mišrainė su jautiena
Okroška su jautiena pelnytai gali būti vadinama dietiniu patiekalu. Užkandžio sudedamosios dalys yra mažai kaloringos ir gerai virškinamos. Geriausias šalto užkandžio variantas vasaros sezonui. Šviežias, sotus patiekalas su daugybe ingredientų ir padažu. Net ir išrankūs gurmanai galės rasti savo idealų šio patiekalo sudėties ir padažo variantą.
Žingsnis 1
Pirmiausia išvirkite bulves ir kiaušinius. Kai jie bus paruošti, bulves smulkiai supjaustykite, o kiaušinius sutarkuokite. Perkelkite visus ingredientus į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite ridikėlius, agurkus, žoleles ir virtą jautieną.
Žingsnis 3
Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į salotinę su bulvėmis ir kiaušiniais.
Žingsnis 4
Supilkite actą į 2-3 puodelius šalto vandens, geriausia virinto, ir gerai išmaišykite. Šiuo padažu užpilkite okrošką, išmaišykite, įberkite druskos ir pasirinktinai pipirų. Viskas paruošta, gero apetito!
Kategorijos