Acto ir vandens mišrainė su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Acto ir vandens mišrainė su jautiena

Okroška su jautiena pelnytai gali būti vadinama dietiniu patiekalu. Užkandžio sudedamosios dalys yra mažai kaloringos ir gerai virškinamos. Geriausias šalto užkandžio variantas vasaros sezonui. Šviežias, sotus patiekalas su daugybe ingredientų ir padažu. Net ir išrankūs gurmanai galės rasti savo idealų šio patiekalo sudėties ir padažo variantą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Acto ir vandens mišrainė su jautiena Žingsnis 1
Pirmiausia išvirkite bulves ir kiaušinius. Kai jie bus paruošti, bulves smulkiai supjaustykite, o kiaušinius sutarkuokite. Perkelkite visus ingredientus į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Acto ir vandens mišrainė su jautiena Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite ridikėlius, agurkus, žoleles ir virtą jautieną.

Žingsnis 3

Acto ir vandens mišrainė su jautiena Žingsnis 3
Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į salotinę su bulvėmis ir kiaušiniais.

Žingsnis 4

Acto ir vandens mišrainė su jautiena Žingsnis 4
Supilkite actą į 2-3 puodelius šalto vandens, geriausia virinto, ir gerai išmaišykite. Šiuo padažu užpilkite okrošką, išmaišykite, įberkite druskos ir pasirinktinai pipirų. Viskas paruošta, gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos