Publikavimo data: 2024-03-23
Acto ir vandens omletas su kumpiu
Okroška yra universalus patiekalas, kurio skonį ir sodrumą galima keisti dėl plataus skysto pagrindo pasirinkimo. Traškios daržovės, aromatingas kumpis, šaltas pagrindas. Okroška reikalauja minimalaus paruošimo laiko ir suteiks sotumo be sunkumo jausmo.
Žingsnis 1
Vištienos kiaušinius ir bulves reikia išvirti ir supjaustyti mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Paimkite iš anksto nuplautus agurkus, ridikėlius ir prieskonines žoleles ir juos smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Supjaustykite kumpį mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Visus ingredientus sudėkite į salotinę arba gilią lėkštę.
Žingsnis 5
Į vandenį įpilkite acto - vandens kiekis yra apie 2-3 puodeliai. Išmaišykite ir supilkite į okrošką. Nepamirškite įberti druskos ir pipirų. Viską horoto!
Kategorijos