Acto ir vandens omletas su kumpiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Acto ir vandens omletas su kumpiu

Okroška yra universalus patiekalas, kurio skonį ir sodrumą galima keisti dėl plataus skysto pagrindo pasirinkimo. Traškios daržovės, aromatingas kumpis, šaltas pagrindas. Okroška reikalauja minimalaus paruošimo laiko ir suteiks sotumo be sunkumo jausmo.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Acto ir vandens omletas su kumpiu Žingsnis 1
Vištienos kiaušinius ir bulves reikia išvirti ir supjaustyti mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Acto ir vandens omletas su kumpiu Žingsnis 2
Paimkite iš anksto nuplautus agurkus, ridikėlius ir prieskonines žoleles ir juos smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Acto ir vandens omletas su kumpiu Žingsnis 3
Supjaustykite kumpį mažais gabalėliais.

Žingsnis 4

Acto ir vandens omletas su kumpiu Žingsnis 4
Visus ingredientus sudėkite į salotinę arba gilią lėkštę.

Žingsnis 5

Acto ir vandens omletas su kumpiu Žingsnis 5
Į vandenį įpilkite acto - vandens kiekis yra apie 2-3 puodeliai. Išmaišykite ir supilkite į okrošką. Nepamirškite įberti druskos ir pipirų. Viską horoto!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos