Acto ir vandens omletas su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Acto ir vandens omletas su vištiena

"Okroshka" yra sotus, greitai paruošiamas, jame yra sveikų baltymų iš mėsos ir vitaminų iš šviežių daržovių. Be to, tai yra pigus patiekalas, nes dačos sezono metu beveik visus ingredientus galite užsiauginti darže :) Tai sotus patiekalas su įvairiais padažais, tinkančiais kiekvienam skoniui: nuo aštriai sūraus iki saldžiarūgščio su prieskoniais ar rūgštelės.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Acto ir vandens omletas su vištiena Žingsnis 1
Virtą vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Agurkus ir ridikėlius supjaustykite nedideliais gabalėliais, žoleles susmulkinkite.

Žingsnis 2

Acto ir vandens omletas su vištiena Žingsnis 2
Kiaušinius ir bulves išvirkite, supjaustykite ir perkelkite į gilų salotinį dubenį, kuriame bus visa okroška.

Žingsnis 3

Acto ir vandens omletas su vištiena Žingsnis 3
Į 2-3 puodelius šalto vandens įpilkite acto, išmaišykite. Paruoštą pagrindą supilkite ant okroškos, pabarstykite druska ir pipirais. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos