Publikavimo data: 2024-03-23
Acto ir vandens omletas su vištiena
"Okroshka" yra sotus, greitai paruošiamas, jame yra sveikų baltymų iš mėsos ir vitaminų iš šviežių daržovių. Be to, tai yra pigus patiekalas, nes dačos sezono metu beveik visus ingredientus galite užsiauginti darže :) Tai sotus patiekalas su įvairiais padažais, tinkančiais kiekvienam skoniui: nuo aštriai sūraus iki saldžiarūgščio su prieskoniais ar rūgštelės.
Žingsnis 1
Virtą vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Agurkus ir ridikėlius supjaustykite nedideliais gabalėliais, žoleles susmulkinkite.
Žingsnis 2
Kiaušinius ir bulves išvirkite, supjaustykite ir perkelkite į gilų salotinį dubenį, kuriame bus visa okroška.
Žingsnis 3
Į 2-3 puodelius šalto vandens įpilkite acto, išmaišykite. Paruoštą pagrindą supilkite ant okroškos, pabarstykite druska ir pipirais. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos