Acto kebabas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Acto kebabas receptas

Šašlykai dažniausiai gaminami iš kiaulienos. Kad mėsa gerai išsimarinuotų, turėtumėte rinktis šviežią skerdenos dalį su nedidelėmis riebalų gyslomis - sprandinę arba kumpį. Ruošiant klasikinį marinatą, pridedama žiedais supjaustytų svogūnų. Jis suteikia daugiau sulčių ir gerai įsigeria į mėsą. Į marinuotų šašlykų receptą taip pat įeina actas. Galite rinktis bet kokį: obuolių, balzaminį arba vynuogių. Šašlykai su actu bus minkšti ir sultingi.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Acto kebabas receptas Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite visus ingredientus. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Svogūną supjaustykite žiedais bet kokia tvarka. Paruoškite indus marinatui. Sumontuokite kepsninę arba elektrinę kepsninę.

Žingsnis 2

Acto kebabas receptas Žingsnis 2
Sudėkite gabalėliais supjaustytą mėsą į puodą.

Žingsnis 3

Acto kebabas receptas Žingsnis 3
Marinuokite mėsą. Kiaulieną užpilkite actu, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir svogūnų. Gautą masę gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Acto kebabas receptas Žingsnis 4
Padėkite mėsą į šaldytuvą 5 valandoms, kad ji gerai įsigertų marinato.Geriau mėsą marinuoti iš vakaro. Kuo ilgiau mėsa bus mirkoma, tuo minkštesnė ir švelnesnio skonio bus.

Žingsnis 5

Acto kebabas receptas Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą papuoškite marinuotais svogūnais

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos