Sovietinio stiliaus kebabas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Sovietinio stiliaus kebabas receptas

Kodėl sovietinio kebabo receptas populiarus ir šiandien? Jame marinatui reikia mažiausiai ingredientų - tik svogūnų ir acto. Ir jis gaminamas iš gardžiausios kiaulienos dalies - karkos. Kad sovietinis kebabas su actu ir svogūnais pavyktų, teisingai pasirinkite mėsą. Gabalas turi būti tankus, aiškios struktūros ir natūralios raudonos spalvos. Šašlykas iš SSRS bus skanus ir sultingas, jei laikysitės kelių paprastų patarimų, apie kuriuos jums papasakosime.
Gaminimo laikas
380 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sovietinio stiliaus kebabas receptas Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Paruoškite aukštą puodą. Supjaustykite svogūną stambiais žiedais. Į matomą vietą sudėkite actą, druską ir pipirus. Paruoškite kepsninę arba elektrinę kepsninę.

Žingsnis 2

Sovietinio stiliaus kebabas receptas Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.Dideli gabalėliai gali būti nevisiškai iškepę ir likti žali, o maži gabalėliai bus sausi.

Žingsnis 3

Sovietinio stiliaus kebabas receptas Žingsnis 3
Ant keptuvės dugno išdėliokite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, įpilkite acto, šiek tiek pipirų ir druskos, prispauskite.Kuo daugiau svogūnų, tuo sultingesnis ir minkštesnis bus paruoštas kebabas. Keptuvė turi būti emaliuota ir aukšta.

Žingsnis 4

Sovietinio stiliaus kebabas receptas Žingsnis 4
Sudėkite sluoksnį mėsos, pipirų ir druskos. Sudėkite svogūnus. Sluoksnius kartokite, kol keptuvė bus visiškai pilna. Padėkite į šaldytuvą mažiausiai 6 valandoms.Keptuvėje esančios mėsos nemaišykite. Marinatą geriau paruošti vakare, kad mėsa per naktį įsigertų. Kad mėsa gerai išsimarinuotų, ant keptuvės uždėkite svarmenį.

Žingsnis 5

Sovietinio stiliaus kebabas receptas Žingsnis 5
Mėsą ant iešmelių suverkite pakaitomis su svogūnų žiedais.Mėsos pluoštai turi būti skersai kebabo, kad neišbėgtų sultys ir mėsa nebūtų sausa.

Žingsnis 6

Sovietinio stiliaus kebabas receptas Žingsnis 6
Patiekite paruoštą kebabą lėkštėje, išklotoje pitos duona. Įdėkite porą ryšulėlių žaliųjų svogūnų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos