Publikavimo data: 2024-01-10
Kiaulienos kebabas receptas
Skanus ir sultingas kiaulienos kebabas gali būti tik iš šviežios ir kokybiškos mėsos. Geriau imti visą gabalą be riebalų - kaklo dalį arba nugarinę nuo priekinės mentės dalies. Mėsa turi būti vidutinio tankumo ir natūralios spalvos. Kiaulienos kebabą geriausia kepti ant grotelių, prieš tai mėsą pamarinavus. Taip pat galite naudoti elektrinę kebabų keptuvę. Siūlome minkštos kiaulienos kebabo receptą su greitu marinatu, kurio pagrindą sudaro vyno actas, sojų padažas, svogūnai ir mineralinis vanduo.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną vidutinio dydžio gabalėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o kad šiuo metu nereikėtų verkti, pabandykite naudoti gumą. Visus maisto produktus sudėkite į matomą vietą. Paruoškite dubenį marinatui. Paruoškite iešmelius.
Žingsnis 2
Kiaulienos gabalėlius sudėkite į marinato dubenį. Sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną, sojų padažą ir maltus juoduosius pipirus.
Žingsnis 3
Paruoškite skystąją marinato dalį. Atskirame dubenyje sumaišykite vyno actą su mineraliniu vandeniu. Mineralinis vanduo turi būti šviežias, iš ką tik atidaryto butelio. Jei mineralinis vanduo baigėsi, kebabas nebus minkštas.
Žingsnis 4
Gautą mišinį įpilkite į marinatą su mėsa. Dėkite mėsą į šaldytuvą 30 minučių, kad gerai įsigertų marinatas.
Žingsnis 5
Virtą mėsą suverkite ant iešmelių bet kokia tvarka, pakaitomis su svogūnų puselėmis.
Žingsnis 6
Į kiaulienos kebabo lėkštę įdėkite šviežių žolelių šakelių.
Kategorijos