Šašlykas su majonezu receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-16

Šašlykas su majonezu receptas

Kiaulienos kebabai su majonezu yra skanūs ir sultingi. Geriausia marinuoti kiaulienos sprandinę - sultingiausią ir sultingiausią mėsos dalį. Tačiau galite naudoti ir klubo nugarinę su sluoksniais. Majonezas gerai suminkština net ir kiečiausią mėsą, o kebabas gaunasi minkštas ir švelnus. Kuo daugiau marinuotų svogūnų - tuo mėsa bus sultingesnė. Kebabo su majonezu receptą paruošti paprasta. Tačiau marinatą geriau pasiruošti iš vakaro, kad mėsa marinuotųsi per naktį.
Gaminimo laikas
280 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Garstyčios, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šašlykas su majonezu receptas Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Pašalinkite venas. Paruoškite marinato indą. Visus recepte nurodytus ingredientus sudėkite į matomą vietą. Nuplaukite daržoves. Paruoškite paprastą kepsninę (arba nedūminę kepsninę) arba elektrinę kepsninę.

Žingsnis 2

Šašlykas su majonezu receptas Žingsnis 2
Paruoškite maistą marinavimui. Mėsą supjaustykite stambiais gabalais išilgai pluošto. Svogūną supjaustykite dideliais pusžiedžiais. Būtent svogūnas suteikia mėsai sultingumo ir minkštumo. Jo galite naudoti daugiau, nei nurodyta recepte. Kad pjaustydami svogūną neplaktumėte, peilį galite periodiškai nuplauti šaltu vandeniu.

Žingsnis 3

Šašlykas su majonezu receptas Žingsnis 3
Sumaišykite mėsą ir svogūnus, įberkite kebabų prieskonių, pipirų, majonezo ir garstyčių. Viską gerai išmaišykite, sutrinkite ir sandariai uždarykite dangčiu. Kad kebabas būtų dar sultingesnis ir minkštesnis, palikite mėsą marinate 12 valandų. Niekada nedėkite druskos - dėl jos mėsa taps kieta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos