Publikavimo data: 2024-09-17
Aguonų bandelės
Šio recepto bandelės yra minkštos ir purios. Tokios pat jos bus ir kitą dieną. Bandelės labai skanios.
Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite šiltame piene, suberkite cukrų, vaniliną, kiaušinius, druską ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Palaipsniui suberkite miltus, išminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Į tešlą įmaišykite minkštą sviestą.
Žingsnis 4
Palikite tešlą valandai pakilti šiltoje vietoje, uždengę rankšluosčiu. Tešla turėtų padidėti.
Žingsnis 5
Apverskite tešlą ir iškočiokite į 0,5 cm storio lakštą.
Žingsnis 6
Tešlą patepkite minkštu sviestu, gausiai apibarstykite aguonomis ir cukrumi ir susukite į ritinėlį.
Žingsnis 7
Supjaustykite 7 cm pločio griežinėliais.
Žingsnis 8
Dėkite į sviestu pateptą kepimo formą.
Žingsnis 9
Palikite 20 minučių pastovėti.
Žingsnis 10
Kepkite 200˚C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, kol paruduos.
Kategorijos