Aguonų bandelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Aguonų bandelės

Šio recepto bandelės yra minkštos ir purios. Tokios pat jos bus ir kitą dieną. Bandelės labai skanios.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
330 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mieles ištirpinkite šiltame piene, suberkite cukrų, vaniliną, kiaušinius, druską ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Aguonų bandelės Žingsnis 2
Palaipsniui suberkite miltus, išminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Į tešlą įmaišykite minkštą sviestą.

Žingsnis 4

Aguonų bandelės Žingsnis 4
Palikite tešlą valandai pakilti šiltoje vietoje, uždengę rankšluosčiu. Tešla turėtų padidėti.

Žingsnis 5

Aguonų bandelės Žingsnis 5
Apverskite tešlą ir iškočiokite į 0,5 cm storio lakštą.

Žingsnis 6

Tešlą patepkite minkštu sviestu, gausiai apibarstykite aguonomis ir cukrumi ir susukite į ritinėlį.

Žingsnis 7

Supjaustykite 7 cm pločio griežinėliais.

Žingsnis 8

Aguonų bandelės Žingsnis 8
Dėkite į sviestu pateptą kepimo formą.

Žingsnis 9

Aguonų bandelės Žingsnis 9
Palikite 20 minučių pastovėti.

Žingsnis 10

Kepkite 200˚C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos