Aguonų palaima pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aguonų palaima

Švelnus aguonų pyragas. Pats skaniausias desertas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
300 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Aguonų palaima Žingsnis 1
Į gilų dubenį supilkite 190 g miltų, cukrų, vaniliną ir mieles.

Žingsnis 2

Aguonų palaima Žingsnis 2
Supilkite šiltą pieną ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Aguonų palaima Žingsnis 3
Įdėkite kiaušinį ir ištirpintą sviestą.

Žingsnis 4

Aguonų palaima Žingsnis 4
Įberkite dar 190 g miltų. Užminkykite tešlą ir palikite pusvalandį šiltai pakilti.

Žingsnis 5

Aguonų palaima Žingsnis 5
Kai tešla pakils, iškočiokite ją į stačiakampį ir aptepkite aguonų įdaru. Lygiomis dalimis sumaišykite aguonas su sviestu ir cukrumi.

Žingsnis 6

Aguonų palaima Žingsnis 6
Susukite į tvirtą ritinį ir dėkite į kepimo skardą ant kepimo popieriaus.

Žingsnis 7

Aguonų palaima Žingsnis 7
Padarykite įpjovas ritinyje. Palikite 10 minučių. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, aptepę kiaušiniu, 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, suktinukai, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, per 15 minučių, islandy, užkandis, sūrio užkandžiai, receptų knyga, sūrio suktinukai

Kategorijos