Publikavimo data: 2024-01-20
Sūrio ir išrūgų suktinukai receptas
Varškė yra vienas iš nedaugelio maisto produktų, tinkamų rytiniam valgymui. Ji gerina medžiagų apykaitą, gerina nuotaiką, mažina cholesterolio kiekį, turi 12 vitaminų, daug kalcio, geležies ir fosforo. Prie viso to varškė yra dietinis produktas. Sūris - suaktyvina virškinamąjį traktą, suaktyvina virškinimo sulčių gamybą, todėl žadina apetitą ir skatina virškinimą.
Žingsnis 1
Išimkite sūrį ir varškę iš pakuotės. Paruoškite recepte nurodytus ingredientus.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Giliame dubenyje sumaišykite sūrį, varškę, kiaušinį, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 4
Padėkite pitą ant lygaus paviršiaus, ant viršaus užtepkite sūrio įdaro.
Žingsnis 5
Suvyniokite lavašą.
Žingsnis 6
Įkaitinkite sausą keptuvę ir kepkite suktinukus iš abiejų pusių po 2 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 7
Suktinukus patiekite pusryčiams su puodeliu šviežiai paruoštos kavos.
Kategorijos