Publikavimo data: 2024-03-24
Pita ritinėlis su korėjietiškomis morkomis, kumpiu ir sūriu
Pitos vyniotinis su sūriu, kumpiu ir korėjietiškomis morkomis - skanus ir sotus užkandis, kuris puikiai tiks užkandžiams ar šventiniam stalui. Sūris ir kumpis - švelnus ir skanus derinys, kurį papildo traškios aštrios korėjietiškos morkos. Užkandis paruošiamas vos per 15 minučių. Visus ingredientus suvyniokite į pitos duoną ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Be to, galite suvynioti vyniotinį į maistinę plėvelę ir 1 valandai įdėti į šaldytuvą, kad jis įsigertų ir taptų dar skanesnis.
Žingsnis 1
Kumpį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia arba smulkia tarka.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 4
Ant stalo paskleiskite pitos lakštą ir patepkite jį majonezu.
Žingsnis 5
Ant pitos dėkite tarkuoto kumpio.
Žingsnis 6
Ant sūrio pabarstykite kumpį.
Žingsnis 7
Ant sūrio sudėkite korėjietiškas morkas. Viską pabarstykite krapais.
Žingsnis 8
Švelniai susukite pitą su įdaru į tvirtą ritinį.
Žingsnis 9
Paruoštą vyniotinį supjaustykite 1,5-2 cm storio riekelėmis. Patiekite užkandį papuošę krapais ir tarkuotu sūriu.
Kategorijos