Publikavimo data: 2024-02-04
Cezario ritinys pitos duonoje receptas
Cezario vyniotinis turi nedaug bendro su to paties pavadinimo salotomis, tačiau bendrų bruožų vis dėlto pastebima. Pavyzdžiui, įdaras yra iš romėnų salotų ir parmezano, tačiau nėra skrebučių ar garsiojo padažo. Tačiau padažą, kurį įtraukėme į receptą, paruošti daug lengviau ir greičiau. Tačiau pagrindinis šio patiekalo privalumas yra kitas: jį patogu valgyti bet kur ir bet kada!
Žingsnis 1
Vištienos filė ir salotų lapus supjaustykite juostelėmis, pomidorus ir paprikas - skiltelėmis. Smulkiai sutarkuokite sūrį ir česnaką.
Žingsnis 2
Padažui sumaišykite grietinę, česnaką, maltus pipirus ir sojų padažą.
Žingsnis 3
Vištienos juosteles pabarstykite ciberžole, druska ir gerai išmaišykite. Kepkite keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi, kol iškeps.
Žingsnis 4
Aptepkite pitos duoną padažu, sudėkite ant jos filė, pabarstykite sūriu, sudėkite romėnų kopūstus ir daržoves. Suvyniokite į ritinėlius ir lengvai apkepkite keptuvėje.
Kategorijos