Cezario ritinys pitos duonoje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Cezario ritinys pitos duonoje receptas

Cezario vyniotinis turi nedaug bendro su to paties pavadinimo salotomis, tačiau bendrų bruožų vis dėlto pastebima. Pavyzdžiui, įdaras yra iš romėnų salotų ir parmezano, tačiau nėra skrebučių ar garsiojo padažo. Tačiau padažą, kurį įtraukėme į receptą, paruošti daug lengviau ir greičiau. Tačiau pagrindinis šio patiekalo privalumas yra kitas: jį patogu valgyti bet kur ir bet kada!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezario ritinys pitos duonoje receptas Žingsnis 1
Vištienos filė ir salotų lapus supjaustykite juostelėmis, pomidorus ir paprikas - skiltelėmis. Smulkiai sutarkuokite sūrį ir česnaką.

Žingsnis 2

Cezario ritinys pitos duonoje receptas Žingsnis 2
Padažui sumaišykite grietinę, česnaką, maltus pipirus ir sojų padažą.

Žingsnis 3

Cezario ritinys pitos duonoje receptas Žingsnis 3
Vištienos juosteles pabarstykite ciberžole, druska ir gerai išmaišykite. Kepkite keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi, kol iškeps.

Žingsnis 4

Cezario ritinys pitos duonoje receptas Žingsnis 4
Aptepkite pitos duoną padažu, sudėkite ant jos filė, pabarstykite sūriu, sudėkite romėnų kopūstus ir daržoves. Suvyniokite į ritinėlius ir lengvai apkepkite keptuvėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos