Publikavimo data: 2024-06-08
Agurkų bagetė
Bagetė su agurkais - puikus užkandis pusryčiams, taip pat galite ją patiekti svečiams, pasiimti su savimi į gamtą ar į darbą. Tiesiog paimkite paruoštą bagetę, apkepkite ją iki rudos spalvos, aptepkite kiaušinio plakiniu ir ant viršaus uždėkite agurko griežinėlių. Galite išsikepti savo bagetę ir eksperimentuoti su įdarais.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kietai virtus kiaušinius sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkavimo staklių. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, smulkiai supjaustytus krapus, varškę ir susmulkintą česnaką.
Žingsnis 2
Paskrudinkite bagetę. Supjaustykite bagetę riekelėmis. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite aliejų ir iš abiejų pusių apkepkite bagetės griežinėlius, kol paruduos.
Žingsnis 3
Sudėkite agurkų bagetę. Kiekvieną bagetės riekelę aptepkite kiaušinio ir sūrio mišiniu. Ant viršaus uždėkite agurko griežinėlį.
Kategorijos