Agurkų bagetė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Agurkų bagetė

Bagetė su agurkais - puikus užkandis pusryčiams, taip pat galite ją patiekti svečiams, pasiimti su savimi į gamtą ar į darbą. Tiesiog paimkite paruoštą bagetę, apkepkite ją iki rudos spalvos, aptepkite kiaušinio plakiniu ir ant viršaus uždėkite agurko griežinėlių. Galite išsikepti savo bagetę ir eksperimentuoti su įdarais.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Agurkų bagetė Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kietai virtus kiaušinius sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkavimo staklių. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, smulkiai supjaustytus krapus, varškę ir susmulkintą česnaką.

Žingsnis 2

Agurkų bagetė Žingsnis 2
Paskrudinkite bagetę. Supjaustykite bagetę riekelėmis. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite aliejų ir iš abiejų pusių apkepkite bagetės griežinėlius, kol paruduos.

Žingsnis 3

Agurkų bagetė Žingsnis 3
Sudėkite agurkų bagetę. Kiekvieną bagetės riekelę aptepkite kiaušinio ir sūrio mišiniu. Ant viršaus uždėkite agurko griežinėlį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos