Bagetė su burokėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su burokėliais

Bagetė dera su daugeliu daržovių, įskaitant burokėlius. Kad šis patiekalas būtų įdomus ir neįprastas, iš bagetės ir švelnios burokėlių tyrės pagaminkite brusketą. Įdomu tai, kad burokėliai iš pradžių atsirado Indijoje, o į Rusiją ši šakniavaisinė daržovė XIV a. buvo atvežta iš Bizantijos. Tuomet jis buvo naudojamas kaip maistas, kosmetikos priemonė ir vaistas. Burokėliai valgomi žali, virti arba kepti, jie išlieka naudingi net ir termiškai apdoroti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su burokėliais Žingsnis 1
Paruoškite burokėlių tyrę. Sutrinkite burokėlius trintuvu. Burokėlius sumaišykite su maskarponės sūriu, druska, pipirais, graikiniais riešutais ir džiovintomis slyvomis. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su burokėliais Žingsnis 2
Pagaminkite bagetės brusketą su burokėliais. Nusausinkite bagetės griežinėlius ant sausos keptuvės. Burokėlių tyrę padalykite į 6 dalis. Ant kiekvienos duonos riekelės dėkite burokėlių ir sūrio tyrės ir tolygiai paskirstykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos