Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su burokėliais
Bagetė dera su daugeliu daržovių, įskaitant burokėlius. Kad šis patiekalas būtų įdomus ir neįprastas, iš bagetės ir švelnios burokėlių tyrės pagaminkite brusketą. Įdomu tai, kad burokėliai iš pradžių atsirado Indijoje, o į Rusiją ši šakniavaisinė daržovė XIV a. buvo atvežta iš Bizantijos. Tuomet jis buvo naudojamas kaip maistas, kosmetikos priemonė ir vaistas. Burokėliai valgomi žali, virti arba kepti, jie išlieka naudingi net ir termiškai apdoroti.
Žingsnis 1
Paruoškite burokėlių tyrę. Sutrinkite burokėlius trintuvu. Burokėlius sumaišykite su maskarponės sūriu, druska, pipirais, graikiniais riešutais ir džiovintomis slyvomis. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Pagaminkite bagetės brusketą su burokėliais. Nusausinkite bagetės griežinėlius ant sausos keptuvės. Burokėlių tyrę padalykite į 6 dalis. Ant kiekvienos duonos riekelės dėkite burokėlių ir sūrio tyrės ir tolygiai paskirstykite.
Kategorijos