Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su silke
Tikra prancūziška bagetė yra maždaug 65 cm ilgio, 6 cm pločio ir 4 cm aukščio. Jos forma ir minkštas minkštimas dažnai įkvepia virėjus gaminti įvairius užkandžius su pikantiškais įdarais, pavyzdžiui, silke. Ši versija primena populiarias salotas "silkė po kailiu" ir joje yra beveik visi pagrindiniai komponentai, kuriuos papildo šviežia bagetė.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sutarkuokite burokėlį, morką, kiaušinį ir sūrį. Smulkiai supjaustykite petražoles. Dubenyje sumaišykite bagetės trupinius, silkę, burokėlius, morkas, kiaušinį, sūrį, petražoles, česnaką, sviestą ir majonezą. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite bagetę ir padėkite į šaldytuvą. Įdarykite dvi bagetės puseles paruoštu mišiniu. Sudėkite bagetės puseles, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 4 valandas atšaldykite šaldytuve.
Kategorijos