Bagetė su silke pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su silke

Tikra prancūziška bagetė yra maždaug 65 cm ilgio, 6 cm pločio ir 4 cm aukščio. Jos forma ir minkštas minkštimas dažnai įkvepia virėjus gaminti įvairius užkandžius su pikantiškais įdarais, pavyzdžiui, silke. Ši versija primena populiarias salotas "silkė po kailiu" ir joje yra beveik visi pagrindiniai komponentai, kuriuos papildo šviežia bagetė.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su silke Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sutarkuokite burokėlį, morką, kiaušinį ir sūrį. Smulkiai supjaustykite petražoles. Dubenyje sumaišykite bagetės trupinius, silkę, burokėlius, morkas, kiaušinį, sūrį, petražoles, česnaką, sviestą ir majonezą. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su silke Žingsnis 2
Įdarykite bagetę ir padėkite į šaldytuvą. Įdarykite dvi bagetės puseles paruoštu mišiniu. Sudėkite bagetės puseles, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 4 valandas atšaldykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos