Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su kiaulienos sprandine
Bagetę patogu naudoti sumuštiniams gaminti, o jei pasigaminsite sumuštinį su kiaulienos sprandinės kepsniu ir kiaušiniais, jis gali pakeisti pilnus pietus. Jei sumuštinį papildysite sūriu ir pomidorais, gausite tikrą gastronominį malonumą. Kiaulienos sprandinė, t. y. dalis tarp kūno ir galvos, yra pati švelniausia skerdenos mėsa, nes šioje dalyje esantys riebalai tolygiai pasiskirsto visoje mėsoje.
Žingsnis 1
Iškepkite kepsnį ant grotelių ir paruoškite padažą. Įkaitinkite sausą grilio keptuvę ir kepkite kiaulienos kepsnį po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Tada kepsnį įdėkite į foliją ir palikite 5 minutes pailsėti. Supjaustykite kepsnį į kelias dalis. Padažui sumaišykite kečupą, alyvuogių aliejų ir druską ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Pasigaminkite bageto sumuštinį su kiaulienos sprandine. Bagetės viršų ir apačią patepkite padažu. Pirmiausia ant dugno dėkite salotų lapus, tada kiaušinį, ant viršaus - pomidorų griežinėlius. Visą bagetę aptepkite sūrio griežinėliais, tada paskleiskite kiaulienos griežinėlius.
Kategorijos