Publikavimo data: 2024-01-03
Agurkų ir lašišos salotos su garstyčių padažu receptas
Švelniai sūdytoje lašišoje yra daug Omega-3, kuri teigiamai veikia kraujagysles, todėl jų sienelės tampa stipresnės ir elastingesnės, be to, ši rūgštis reguliuoja cholesterolio kiekį organizme. Omega-3 yra nepakeičiamoji riebalų rūgštis, kurios žmogaus organizmas nesintetina, todėl jos galima gauti tik su maistu. Skanios ir sveikos agurkų salotos su lašiša bus labai naudingos jūsų organizmui.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves ir prieskonines žoleles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Jei reikia, pašalinkite iš lašišos kaulus ir žvynus. Nulupkite sėklas.
Žingsnis 2
Nulupkite agurko odelę daržovių skustuku. Išpjaukite vidurį ir sėklas.
Žingsnis 3
Tada agurką supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Pomidorus ir lašišą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Į dubenį sudėkite varškę, lašišą, pomidorus, rukolą, druską ir pipirus pagal skonį. Išmaišykite.
Žingsnis 6
Supjaustykite mocarelą dideliais griežinėliais.
Žingsnis 7
Į salotas sudėkite mocarelą. Paruoškite padažą: dubenėlyje sumaišykite Dižono garstyčias ir augalinį aliejų. Apšlakstykite salotas ir išmaišykite. Ant viršaus pabarstykite sėklomis ir žaliojo svogūno žiedais.
Kategorijos