Publikavimo data: 2024-01-02
Salotos su rukola ir lengvai sūdyta lašiša receptas
Salotos su rukola ir lengvai sūdyta lašiša yra geras greito užkandžio pasirinkimas, nes visi ingredientai jau paruošti, tereikia juos supjaustyti ir sumaišyti. Be to, žuvies salotos su rukola paruošiamos per 15 minučių, todėl patiekalas padeda, jei neturite laiko stovėti prie viryklės. Pavyzdžiui, kai į duris netikėtai paskambina svečiai, o paruošto maisto jiems pamaitinti nėra. Salotų skonis dėl sūrios žuvies, taip pat saldžių vyšninių pomidorų turi gana rafinuotą atspalvį. Puikiai tinka kaip užkandis prie baltojo vyno.
Žingsnis 1
Paruoškite recepte išvardytus ingredientus. Nuplaukite daržoves ir rukolą ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Išimkite lašišą iš odos, patikrinkite, ar nėra kaulų - jei reikia, juos pašalinkite.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Pašalinkite pipirų kotelius ir sėklas. Papriką supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite vyšnias griežinėliais.Į salotas nedėkite paprastų pomidorų, nes skoniui suteikti reikia saldžių pomidorų.
Žingsnis 4
Lašišą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Sudėkite rukolą į serviravimo dubenį.
Žingsnis 6
Sudėkite visus kitus ingredientus į rukolą.
Žingsnis 7
Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 8
Salotoms pagardinti naudokite actą.
Kategorijos