Publikavimo data: 2024-02-04
Salotos su raudona žuvimi ir rukolomis receptas
Šviežia rukola salotose - tai garantija, kad jos tikrai bus gražios. Tačiau mūsų recepte yra viskas, ko reikia, kad salotos būtų ir skanios: švelni raudonos žuvies filė, sultingi vyšniniai pomidorai, lazdyno riešutai, sūrus sūrus sūris su lengvu riešutų prieskoniu, kad būtų tinkami akcentai, ir laimo sultys. Jei sunkios majonezo salotos jums nuobodžios ir išvaizda, ir skoniu, raudonosios žuvies ir raketų salotos kaip tik laiku atkreipė jūsų dėmesį.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite rukolą. Išvalykite žuvį ir supjaustykite plonais griežinėliais. Kad būtų lengviau, žuvį lengvai užšaldykite. Nuplaukite vyšnias ir perpjaukite jas per pusę. Sūrį stambiai sutarkuokite, lazdyno riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, nulupkite lukštus ir sutarkuokite.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą: sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą, cukrų, druską ir pipirus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Žuvį sudėkite į serviravimo lėkštę, ant viršaus išdėliokite vyšninius pomidorus.
Žingsnis 4
Švelniai sumaišykite rukolą su padažu ir išdėliokite ant žuvies bei vyšnių.
Žingsnis 5
Pabarstykite tarkuotu sūriu ir lazdyno riešutais.
Kategorijos