Aïva su paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aïva su paprikomis

Cidonijos su paprikomis - ryškus, įdomaus skonio ir malonaus aromato užkandis, tinkantis prie mėsos ir paukštienos, taip pat skanus ir vienas. Pasirodo, kad jis nėra aštrus ir vidutiniškai aštrus. Nerekomenduojama dėti daug prieskonių, kad neprarastumėte vaisių skonio. Geltonos spalvos svarainių skiltelės labai gražiai atrodo su konservuotomis raudonosiomis paprikomis. Šis užkandis tiks prie jautienos kepsnių ir avienos plovo, įpiltas marinatas gali būti naudojamas kaip saldus padažas mėsai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
40 kcal.
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.56/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aïva su paprikomis Žingsnis 1
Pripildykite stiklainius. Į kiekvieno stiklainio dugną įpilkite po 1 valgomąjį šaukštą acto, įdėkite 1 gvazdikėlį, 1 žirnelį kvapiųjų pipirų ir 1 dalį cinamono lazdelės. Ant viršaus paskleiskite svarainius ir pipirus.

Žingsnis 2

Aïva su paprikomis Žingsnis 2
Užvirkite sirupą. Sumaišykite vandenį su cukrumi, užvirinkite ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Aïva su paprikomis Žingsnis 3
Paruoškite svarainius ir paprikas. Sudėkite stiklainius į puodą su vandeniu, supilkite sirupą į kiekvieną stiklainį. Sterilizuokite 15 minučių. Sandariai uždarykite stiklainius dangteliais. Suvyniokite į šiltą antklodę, kol visiškai atvės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos