Publikavimo data: 2024-01-02
Keptas moliūgas su sūriu ir bagete receptas
Dėl mažo kaloringumo moliūgas yra viena iš dietinių daržovių. Moliūgų minkštime nėra nei cholesterolio, nei krakmolo, bet yra daug mikroelementų, vitaminų ir ląstelienos. Moliūgų sėklos yra vienos iš lyderių tarp natūralių maisto produktų, turinčių cinko. Jei laikotės taisyklingos mitybos praktikos, būtinai išbandykite pagaminti šį nesudėtingą kepto moliūgo, sūrio ir bagetės patiekalą.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite moliūgą, nusausinkite, nulupkite odelę ir sėklas, supjaustykite porcijomis, paruoškite darbo paviršių, įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Kepimo indą išklokite folija. Ant viršaus sudėkite moliūgo griežinėlius.
Žingsnis 3
Suvyniokite moliūgą į foliją.
Žingsnis 4
Kepkite moliūgą orkaitėje 15-20 minučių.
Žingsnis 5
Tada pusiau iškepusį moliūgą sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Pabarstykite moliūgą cukrumi.
Žingsnis 6
Kepkite moliūgą 5-7 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 7
Į lėkštes sudėkite moliūgą, bagetės griežinėlius ir sūrį.1-2 minutes orkaitėje lengvai paskrudinkite bagetę.
Kategorijos