Publikavimo data: 2024-06-16
Aksominiai makaronai su jūros gėrybėmis
Makaronai su trijų rūšių jūros gėrybėmis - tai patiekalas, kuriame gausu ne tik angliavandenių. Krevetės, midijos ir lašiša jame sėkmingai sukuria pusiausvyrą. Baltasis vynas, grietinėlė, žolelės ir prieskoniai sudaro skonių gamą. Dėl to ant stalo atsiranda geras, skanus ir naudingas patiekalas, nepaisant makaronų kaloringumo. Tuo pačiu metu, jei jie pagaminti iš rupių miltų ar kitų grūdų, niekada nepakenks fizinei formai.
Žingsnis 1
Puode įkaitinkite sviestą. Supilkite susmulkintus askaloninius česnakus ir pakepinkite 2-3 minutes.
Žingsnis 2
Į svogūnus supilkite vyną ir lašišą ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir uždenkite puodą dangčiu. Žuvį troškinkite 5 minutes. Tada sudėkite į lėkštę ir uždenkite.
Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę į puodą ir suberkite susmulkintas žoleles. Sudėkite lašišą, krevetes ir midijas. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir kelias minutes palaikykite ant ugnies, kad sušiltų.
Žingsnis 4
Makaronus virkite pasūdytame vandenyje, kol jie bus al dente. Tada išimkite juos iš vandens ir sudėkite į puodą su padažu. Išmaišykite ir sudėkite į lėkštes.
Kategorijos