Publikavimo data: 2024-01-04
Udon su vištiena terijakio padaže receptas
Udon su vištiena terijakio padaže - tai japoniškas patiekalas iš storų kvietinių makaronų. Udon greitai ir lengvai paruošiamas, tačiau sotus ir labai skanus. Iš pradžių udon makaronai buvo kinų virtuvės dalis, tačiau XIV a. jie atkeliavo į Japoniją, kur įsitvirtino nacionalinėje virtuvėje.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves. Nulupkite svogūną, česnaką ir svogūną. Išimkite makaronus iš apvalkalo. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir pastatykite puodą ant ugnies.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus, morkas, česnakus, paprikas ir vištieną mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite vištieną po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais.
Žingsnis 4
Į vištieną sudėkite morkas, česnakus, svogūnus ir pipirus. Kepkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Supilkite terijakio padažą ir maišydami kepkite 2 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 6
Tuo tarpu sudėkite udon makaronus į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes, kol suminkštės. Tada vandenį nusunkite.
Žingsnis 7
Į daržoves ir vištieną sudėkite išvirtą udoną. Kruopščiai išmaišykite ir maišydami kepkite 5 minutes. Makaronai paruošti.
Kategorijos