Udon su vištiena terijakio padaže receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-04

Udon su vištiena terijakio padaže receptas

Udon su vištiena terijakio padaže - tai japoniškas patiekalas iš storų kvietinių makaronų. Udon greitai ir lengvai paruošiamas, tačiau sotus ir labai skanus. Iš pradžių udon makaronai buvo kinų virtuvės dalis, tačiau XIV a. jie atkeliavo į Japoniją, kur įsitvirtino nacionalinėje virtuvėje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sezamas
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Udon su vištiena terijakio padaže receptas Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves. Nulupkite svogūną, česnaką ir svogūną. Išimkite makaronus iš apvalkalo. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir pastatykite puodą ant ugnies.

Žingsnis 2

Udon su vištiena terijakio padaže receptas Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus, morkas, česnakus, paprikas ir vištieną mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Udon su vištiena terijakio padaže receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite vištieną po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais.

Žingsnis 4

Udon su vištiena terijakio padaže receptas Žingsnis 4
Į vištieną sudėkite morkas, česnakus, svogūnus ir pipirus. Kepkite 5 minutes.

Žingsnis 5

Udon su vištiena terijakio padaže receptas Žingsnis 5
Supilkite terijakio padažą ir maišydami kepkite 2 minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 6

Udon su vištiena terijakio padaže receptas Žingsnis 6
Tuo tarpu sudėkite udon makaronus į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes, kol suminkštės. Tada vandenį nusunkite.

Žingsnis 7

Udon su vištiena terijakio padaže receptas Žingsnis 7
Į daržoves ir vištieną sudėkite išvirtą udoną. Kruopščiai išmaišykite ir maišydami kepkite 5 minutes. Makaronai paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos