Publikavimo data: 2024-01-17
Funchose su daržovėmis receptas
Siūlome paruošti gardžią naminę funchozą su daržovėmis pagal mūsų žingsnis po žingsnio receptą. Ji gaunasi maistinga ir mažai kaloringa. Šio patiekalo pagrindas - azijietiški skaidrūs makaronai, pagaminti iš mung pupelių krakmolo. Dėl to, kad patiekalo sudėtyje nėra mėsos, patiekalas tinka net vegetarams. Jį labai lengva paruošti. Rinkitės plonus, trapius pilkšvos spalvos makaronus. Tokia funchoza yra sveikesnė. Jos nereikia virti. Pakanka tik užpilti verdančiu vandeniu. Kaip teisingai paruošti funchoza su daržovėmis, papasakosime toliau. Šis daržovių patiekalas jums tikrai patiks.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves. Nulupkite česnaką. Išspauskite jį per presą arba kuo smulkiau supjaustykite peiliu. Nupjaukite paprikos uodegėlę. Išimkite sėklas. Nulupkite morkas. Nupjaukite agurkų kraštus. Supjaustykite agurką ir morkas plonais griežinėliais. Nuplaukite prieskonines žoleles ir susmulkinkite jas peiliu.
Žingsnis 2
Paruoškite makaronus. Sudėkite juos į dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Įberkite druskos. Palikite pastovėti 5 minutes. Nusunkite vandenį ir nuplaukite funchozą šaltu vandeniu, sudėję į durtuvą. Vanduo turi nutekėti.
Žingsnis 3
Paruoškite daržovių padažą. Pastatykite keptuvę ant ugnies ir supilkite augalinį aliejų. Sudėkite morkas. Kepkite 3-4 minutes ant vidutinės ugnies. Įberkite žiupsnelį druskos ir gerai išmaišykite. Prie morkų sudėkite papriką ir agurką. Maišydami kepkite dar 3 minutes. Įdėkite česnako. Išmaišykite ir kepkite dar minutę. patarimas: šį patiekalą geriausia gaminti nepridegančioje keptuvėje.
Žingsnis 4
Baigti gaminti. Nukelkite keptuvę nuo ugnies. Atskirame dubenyje sumaišykite paruoštus makaronus ir daržoves. Įpilkite acto ir sojų padažo. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Papuoškite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais ir daržovėmis.
Kategorijos