Publikavimo data: 2024-05-19
Aksominis kalmarų paštetas ir kreminio sūrio paštetas
Iš kalmarų, kiaušinių, grietinėlės sūrio ir sviesto pagamintas švelnus ir skanus paštetas puikiai tinka rytiniams sumuštiniams. Tačiau jis tinka ir šeimos pietums ar vakarienei. Blenderiu susmulkinti produktai nepraranda skonio, priešingai, jie susijungia ir džiugina skonio receptorius aksomine tekstūra. Šis patiekalas yra ekonomiškas, praktiškas ir užima labai nedaug laiko. Jis tinka visiems jūros gėrybių mėgėjams.
Žingsnis 1
Nuluptas morkas virkite, kol suminkštės, kiaušinius virkite 10 minučių. Atvėsinkite juos ir nulupkite odą bei lukštus.
Žingsnis 2
Siųskite kalmarus 2 minutėms į verdantį vandenį, tada atvėsinkite.
Žingsnis 3
Nuluptas morkas, kiaušinius ir kalmarus supjaustykite stambiais gabalėliais ir sudėkite į maišytuvą.
Žingsnis 4
Morkas, kiaušinius ir kalakutieną susmulkinkite iki vientisos masės, tada sudėkite kreminį sūrį ir kambario temperatūros sviestą ir dar kartą susmulkinkite.
Kategorijos