Aksominis kalmarų paštetas ir kreminio sūrio paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Aksominis kalmarų paštetas ir kreminio sūrio paštetas

Iš kalmarų, kiaušinių, grietinėlės sūrio ir sviesto pagamintas švelnus ir skanus paštetas puikiai tinka rytiniams sumuštiniams. Tačiau jis tinka ir šeimos pietums ar vakarienei. Blenderiu susmulkinti produktai nepraranda skonio, priešingai, jie susijungia ir džiugina skonio receptorius aksomine tekstūra. Šis patiekalas yra ekonomiškas, praktiškas ir užima labai nedaug laiko. Jis tinka visiems jūros gėrybių mėgėjams.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aksominis kalmarų paštetas ir kreminio sūrio paštetas Žingsnis 1
Nuluptas morkas virkite, kol suminkštės, kiaušinius virkite 10 minučių. Atvėsinkite juos ir nulupkite odą bei lukštus.

Žingsnis 2

Aksominis kalmarų paštetas ir kreminio sūrio paštetas Žingsnis 2
Siųskite kalmarus 2 minutėms į verdantį vandenį, tada atvėsinkite.

Žingsnis 3

Aksominis kalmarų paštetas ir kreminio sūrio paštetas Žingsnis 3
Nuluptas morkas, kiaušinius ir kalmarus supjaustykite stambiais gabalėliais ir sudėkite į maišytuvą.

Žingsnis 4

Aksominis kalmarų paštetas ir kreminio sūrio paštetas Žingsnis 4
Morkas, kiaušinius ir kalakutieną susmulkinkite iki vientisos masės, tada sudėkite kreminį sūrį ir kambario temperatūros sviestą ir dar kartą susmulkinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos