Publikavimo data: 2024-03-30
Humusas su saulėje džiovintais pomidorais
Humusas - tai trinti avinžirniai, pagardinti prieskoniais ir alyvuogių aliejumi. Humusą taip pat galite gaminti su saulėje džiovintais pomidorais ir Provanso žolelėmis, kurios suteiks patiekalui naujų skonio atspalvių. Prieš gamindami avinžirnius 8 valandas pamirkykite šaltame vandenyje, kad jie greičiau išvirtų.
Žingsnis 1
Paruoškite užkandį. Avinžirnius virkite 1,5 valandos. Kai išvirs, dalį sultinio pasilikite humusui atskiesti. Kol avinžirniai verda, paruoškite paprikas. Jas nulupkite, suvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje 60 minučių. Po to nulupkite odelę. Avinžirnius, paprikas, saulėje džiovintus pomidorus, alyvuogių aliejų, česnaką, prieskonius ir citrinos sultis sudėkite į trintuvą. Įmaišykite sultinį. Sumaišykite iki vientisos masės ir patiekite.
Kategorijos