Humusas su saulėje džiovintais pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Humusas su saulėje džiovintais pomidorais

Humusas - tai trinti avinžirniai, pagardinti prieskoniais ir alyvuogių aliejumi. Humusą taip pat galite gaminti su saulėje džiovintais pomidorais ir Provanso žolelėmis, kurios suteiks patiekalui naujų skonio atspalvių. Prieš gamindami avinžirnius 8 valandas pamirkykite šaltame vandenyje, kad jie greičiau išvirtų.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
35 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Humusas su saulėje džiovintais pomidorais Žingsnis 1
Paruoškite užkandį. Avinžirnius virkite 1,5 valandos. Kai išvirs, dalį sultinio pasilikite humusui atskiesti. Kol avinžirniai verda, paruoškite paprikas. Jas nulupkite, suvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje 60 minučių. Po to nulupkite odelę. Avinžirnius, paprikas, saulėje džiovintus pomidorus, alyvuogių aliejų, česnaką, prieskonius ir citrinos sultis sudėkite į trintuvą. Įmaišykite sultinį. Sumaišykite iki vientisos masės ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos