Publikavimo data: 2024-06-22
Alaus ir kefyro blyneliai
Jei turite alaus likučių, jų nereikia išpilti. Geriau pasigaminkite blynų. Labai skanūs, purūs, kvapnūs. Kepdami jie kvepia duona ir jaukumu!
Žingsnis 1
Į tą patį indą supilkite alų, kefyrą ir kiaušinius ir suplakite.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų, druską, sodą (ant peilio galiuko) ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Palaipsniui suberkite miltus, gerai išmaišykite šluotele, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 4
Pačioje pabaigoje supilkite augalinį aliejų ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Į gerai įkaitintą keptuvę supilkite aliejų, šiek tiek įkaitinkite ir supilkite tešlą.
Kategorijos