Alaus ir kefyro blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Alaus ir kefyro blyneliai

Jei turite alaus likučių, jų nereikia išpilti. Geriau pasigaminkite blynų. Labai skanūs, purūs, kvapnūs. Kepdami jie kvepia duona ir jaukumu!
Gaminimo laikas
168 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Alaus ir kefyro blyneliai Žingsnis 1
Į tą patį indą supilkite alų, kefyrą ir kiaušinius ir suplakite.

Žingsnis 2

Suberkite cukrų, druską, sodą (ant peilio galiuko) ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Alaus ir kefyro blyneliai Žingsnis 3
Palaipsniui suberkite miltus, gerai išmaišykite šluotele, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 4

Alaus ir kefyro blyneliai Žingsnis 4
Pačioje pabaigoje supilkite augalinį aliejų ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Alaus ir kefyro blyneliai Žingsnis 5
Į gerai įkaitintą keptuvę supilkite aliejų, šiek tiek įkaitinkite ir supilkite tešlą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos