Publikavimo data: 2024-01-06
Purūs blynai receptas
Pagrindinis storų blynų skirtumas nuo paprastų blynų yra tas, kad jie būna neįtikėtinai erdvūs. Būtent tokie blynai, arba kitaip vadinami blyneliai, patiekiami kavinėse ir restoranuose pusryčiams. Blynai, kaip ir klasikiniai blynai, ruošiami su pienu iš labai paprastų ingredientų. Pūsti blynai išeis visai kaip ant meniu viršelio.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Pieną ir kiaušinius iš šaldytuvo išimkite iš anksto, kad ruošiant maistą jie būtų kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą paskrudintiems blynams. Giliame dubenyje suplakite kiaušinius, pieną ir cukrų. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Sudėkite abu mišinius į vieną dubenį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Ištirpinkite sviestą, supilkite į tešlą ir vėl išmaišykite iki vientisos masės. Palikite tešlą pakilti 10 minučių.
Žingsnis 4
Dabar galite kepti blynus. Keptuvėje ištirpinkite augalinį aliejų. Supilkite į ją tešlą, paskirstykite ją taip, kad blynas taptų apvalus. Kepkite blynus po minutę iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 5
Kai visi blynai bus paruošti, patiekite juos sukrautus ant stalo.Blynų krūvą galima papuošti plakta grietinėle ir šviežiomis uogomis.
Kategorijos