Purūs blynai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Purūs blynai receptas

Pagrindinis storų blynų skirtumas nuo paprastų blynų yra tas, kad jie būna neįtikėtinai erdvūs. Būtent tokie blynai, arba kitaip vadinami blyneliai, patiekiami kavinėse ir restoranuose pusryčiams. Blynai, kaip ir klasikiniai blynai, ruošiami su pienu iš labai paprastų ingredientų. Pūsti blynai išeis visai kaip ant meniu viršelio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Purūs blynai receptas Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Pieną ir kiaušinius iš šaldytuvo išimkite iš anksto, kad ruošiant maistą jie būtų kambario temperatūros.

Žingsnis 2

Purūs blynai receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą paskrudintiems blynams. Giliame dubenyje suplakite kiaušinius, pieną ir cukrų. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Sudėkite abu mišinius į vieną dubenį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Purūs blynai receptas Žingsnis 3
Ištirpinkite sviestą, supilkite į tešlą ir vėl išmaišykite iki vientisos masės. Palikite tešlą pakilti 10 minučių.

Žingsnis 4

Purūs blynai receptas Žingsnis 4
Dabar galite kepti blynus. Keptuvėje ištirpinkite augalinį aliejų. Supilkite į ją tešlą, paskirstykite ją taip, kad blynas taptų apvalus. Kepkite blynus po minutę iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 5

Purūs blynai receptas Žingsnis 5
Kai visi blynai bus paruošti, patiekite juos sukrautus ant stalo.Blynų krūvą galima papuošti plakta grietinėle ir šviežiomis uogomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos