Aliejuje kepti koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aliejuje kepti koldūnai

Greitas patiekalas iš pusgaminių. Kai nusibosta įprasti virti koldūnai, galite lengvai paįvairinti šį patiekalą. Daugeliui žmonių kepti koldūnai patinka labiau nei paprasti virti.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.63/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Užvirinkite vandenį, įberkite druskos, įdėkite lauro lapą.

Žingsnis 2

Aliejuje kepti koldūnai Žingsnis 2
Įmeskite koldūnus į verdantį vandenį.

Žingsnis 3

Koldūnus virkite pasūdytame vandenyje, kol jie išvirs iki pusės, t. y. 2 minutes po užvirimo.

Žingsnis 4

Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

Žingsnis 5

Aliejuje kepti koldūnai Žingsnis 5
Pusiau išvirtus koldūnus sudėkite į keptuvę. Kepkite apversdami 7 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos