Publikavimo data: 2024-01-20
Koldūnai su kiauliena ir jautiena receptas
Pasigaminti savo jautienos ir kiaulienos koldūnus nėra sunku, tačiau būsite tikri dėl ingredientų kokybės. Ir koldūnų skonis, patikėkite, labai skirsis nuo pirktinių, žinoma, į gerąją pusę. O ir pats koldūnų formavimas gali tapti puikiu šeimos renginiu.
Žingsnis 1
Išminkykite tešlą dubenyje. Pirmiausia gerai išplakite kiaušinius su vandeniu, augaliniu aliejumi ir druska. Palaipsniui suberkite miltus ir nuolat maišykite. Užminkykite standžią tešlą - kuo standesnė tešla, tuo geriau ji laikysis. Jei reikia, išimkite faršą, kad atitirptų.
Žingsnis 2
Sumaišykite kiaulienos ir jautienos faršą, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Tešlą iškočiokite kočėlu ir stikline išpjaukite apskritimus.
Žingsnis 3
Į kiekvieną tešlos apskritimą dėkite po 1-2 valgomuosius šaukštus įdaro.
Žingsnis 4
Sulenkite apskritimą per pusę ir užspauskite kraštus.
Žingsnis 5
Virkite koldūnus verdančiame pasūdytame vandenyje apie 5-7 minutes. Kai koldūnai iškils į paviršių, jie bus paruošti.
Žingsnis 6
Išvirusius koldūnus patiekite iš karto.
Žingsnis 7
Krapai ir grietinė tinka patiekti ir papuošti.
Kategorijos