Koldūnai su kiauliena ir jautiena receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-20

Koldūnai su kiauliena ir jautiena receptas

Pasigaminti savo jautienos ir kiaulienos koldūnus nėra sunku, tačiau būsite tikri dėl ingredientų kokybės. Ir koldūnų skonis, patikėkite, labai skirsis nuo pirktinių, žinoma, į gerąją pusę. O ir pats koldūnų formavimas gali tapti puikiu šeimos renginiu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.65/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai su kiauliena ir jautiena receptas Žingsnis 1
Išminkykite tešlą dubenyje. Pirmiausia gerai išplakite kiaušinius su vandeniu, augaliniu aliejumi ir druska. Palaipsniui suberkite miltus ir nuolat maišykite. Užminkykite standžią tešlą - kuo standesnė tešla, tuo geriau ji laikysis. Jei reikia, išimkite faršą, kad atitirptų.

Žingsnis 2

Koldūnai su kiauliena ir jautiena receptas Žingsnis 2
Sumaišykite kiaulienos ir jautienos faršą, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Tešlą iškočiokite kočėlu ir stikline išpjaukite apskritimus.

Žingsnis 3

Koldūnai su kiauliena ir jautiena receptas Žingsnis 3
Į kiekvieną tešlos apskritimą dėkite po 1-2 valgomuosius šaukštus įdaro.

Žingsnis 4

Koldūnai su kiauliena ir jautiena receptas Žingsnis 4
Sulenkite apskritimą per pusę ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 5

Koldūnai su kiauliena ir jautiena receptas Žingsnis 5
Virkite koldūnus verdančiame pasūdytame vandenyje apie 5-7 minutes. Kai koldūnai iškils į paviršių, jie bus paruošti.

Žingsnis 6

Koldūnai su kiauliena ir jautiena receptas Žingsnis 6
Išvirusius koldūnus patiekite iš karto.

Žingsnis 7

Koldūnai su kiauliena ir jautiena receptas Žingsnis 7
Krapai ir grietinė tinka patiekti ir papuošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos