Publikavimo data: 2024-01-20
Koldūnai su malta kiauliena receptas
Koldūnus mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Koldūnus lengva ir paprasta paruošti. Išbandykite mūsų naminių koldūnų su kiauliena receptą. Puikus švelnios, plonos tešlos, kuri dirbant neplyšta, o verdant neišverda, ir sultingos maltos kiaulienos derinys. Paprastai koldūnai patiekiami su grietine.
Žingsnis 1
Išimkite maltą mėsą iš šaldytuvo. Užminkykite tvirtą koldūnų tešlą. Dubenyje išplakite kiaušinius, druską ir vandenį ir palaipsniui įmaišykite miltus į tešlą. Nepamirškite nuolat maišyti.
Žingsnis 2
Įdarą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir gerai išmaišykite. Tešlą iškočiokite kočėlu, ne per plonai. Iš tešlos išpjaukite apskritimus. Tam patogu naudoti paprastą stiklinę.
Žingsnis 3
Šaukštu sudėkite įdarą į tešlos apskritimus. 1-2 šaukštai.
Žingsnis 4
Įdaras turi būti užspaustas aplink kraštus.
Žingsnis 5
Puode užvirinkite vandenį ir pasūdykite. Virkite koldūnus 5-7 minutes, kol suminkštės ir taps plaukiojantys.
Žingsnis 6
Koldūnus reikia valgyti karštus, iš karto po virimo.
Žingsnis 7
Papuoškite koldūnus žolelėmis ir patiekite su mėgstamu padažu, žinoma, geriausiai tinka grietinė.
Kategorijos