Koldūnai su malta kiauliena receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-20

Koldūnai su malta kiauliena receptas

Koldūnus mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Koldūnus lengva ir paprasta paruošti. Išbandykite mūsų naminių koldūnų su kiauliena receptą. Puikus švelnios, plonos tešlos, kuri dirbant neplyšta, o verdant neišverda, ir sultingos maltos kiaulienos derinys. Paprastai koldūnai patiekiami su grietine.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai su malta kiauliena receptas Žingsnis 1
Išimkite maltą mėsą iš šaldytuvo. Užminkykite tvirtą koldūnų tešlą. Dubenyje išplakite kiaušinius, druską ir vandenį ir palaipsniui įmaišykite miltus į tešlą. Nepamirškite nuolat maišyti.

Žingsnis 2

Koldūnai su malta kiauliena receptas Žingsnis 2
Įdarą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir gerai išmaišykite. Tešlą iškočiokite kočėlu, ne per plonai. Iš tešlos išpjaukite apskritimus. Tam patogu naudoti paprastą stiklinę.

Žingsnis 3

Koldūnai su malta kiauliena receptas Žingsnis 3
Šaukštu sudėkite įdarą į tešlos apskritimus. 1-2 šaukštai.

Žingsnis 4

Koldūnai su malta kiauliena receptas Žingsnis 4
Įdaras turi būti užspaustas aplink kraštus.

Žingsnis 5

Koldūnai su malta kiauliena receptas Žingsnis 5
Puode užvirinkite vandenį ir pasūdykite. Virkite koldūnus 5-7 minutes, kol suminkštės ir taps plaukiojantys.

Žingsnis 6

Koldūnai su malta kiauliena receptas Žingsnis 6
Koldūnus reikia valgyti karštus, iš karto po virimo.

Žingsnis 7

Koldūnai su malta kiauliena receptas Žingsnis 7
Papuoškite koldūnus žolelėmis ir patiekite su mėgstamu padažu, žinoma, geriausiai tinka grietinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos