Koldūnų įdaras receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Koldūnų įdaras receptas

Svarbiausias dalykas koldūnų gamyboje yra įdaras. Žinoma, galite supaprastinti savo užduotį ir nusipirkti koldūnams skirtos maltos mėsos parduotuvėje. Tačiau niekas jo nepagamins geriau nei jūs patys. Naminei maltai mėsai ruošti pasirinkome dviejų rūšių mėsą - kiaulieną ir jautieną, kad koldūnams skirto įdaro skonis būtų intensyvesnis. Ir nedidelė užuomina: maltinukai gausis minkšti, bet kartu ir gana tiršti, jei į juos įpilsite šiek tiek mėsos sultinio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnų įdaras receptas Žingsnis 1
Mėsą nuvalykite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais. Paruoškite mėsos sultinį. Mėsai naudokite aromatizuotą kaulų sultinį su Provanso žolelėmis. Paruoškite mėsmalę ir ledinį vandenį.

Žingsnis 2

Koldūnų įdaras receptas Žingsnis 2
Mėsą ir svogūnus sumalkite mėsmale. Sudėkite kiaušinį, mėsos sultinį, prieskonius ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos