Publikavimo data: 2024-02-04
Koldūnų įdaras receptas
Svarbiausias dalykas koldūnų gamyboje yra įdaras. Žinoma, galite supaprastinti savo užduotį ir nusipirkti koldūnams skirtos maltos mėsos parduotuvėje. Tačiau niekas jo nepagamins geriau nei jūs patys. Naminei maltai mėsai ruošti pasirinkome dviejų rūšių mėsą - kiaulieną ir jautieną, kad koldūnams skirto įdaro skonis būtų intensyvesnis. Ir nedidelė užuomina: maltinukai gausis minkšti, bet kartu ir gana tiršti, jei į juos įpilsite šiek tiek mėsos sultinio.
Žingsnis 1
Mėsą nuvalykite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais. Paruoškite mėsos sultinį. Mėsai naudokite aromatizuotą kaulų sultinį su Provanso žolelėmis. Paruoškite mėsmalę ir ledinį vandenį.
Žingsnis 2
Mėsą ir svogūnus sumalkite mėsmale. Sudėkite kiaušinį, mėsos sultinį, prieskonius ir gerai išmaišykite.
Kategorijos